Golvvärme

Vi gjuter och spacklar in golvvärme, både el och vattenburen. Vi har även utrustning för att fräsa ner alla typer av golvvärme i befintliga betonggolv.

Golvvärme – vattenburen eller elslingor? Oavsett vilket så uppfattas golvvärme mycket skönare att gå på och dina barn har det varmt och skönt om de leker på golvet. Golvvärme är bättre för dina växter och vi vågar även påstå att du själv mår bra av det. För dig som ska renovera ett gammalt hus och vill gå över till golvvärme gör klokt i att anlita en fackman. Golvvärmen kan nämligen leda till fuktvandring och skador på byggnadsdelar.

Vi hjälper dig att välja rätt golvvärme som passar dina behov och tar ansvar för hela golvvärme-entreprenaden, allt för att förenkla och få dig som kund att känna dig trygg. Du är alltid varmt välkommen med frågor och funderingar.

Våra huvudsakliga arbetsområden är Piteå, Luleå och Skellefteå.

golvvarme

Frågor & Funderingar?

Har du frågor eller funderingar om hur vi kan hjälpa dig? Slå oss en signal redan idag så löser vi dina problem!

Tel: 070-625 07 74

Kontakt

Hortlax plattsättning

Adress Taktvägen 2,
94332 Öjebyn
 

Glöm inte ROT-avdraget

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i.

Bostaden kan också vara en fritidsbostad, eller en bostad som du äger men som dina föräldrar bor i.

Läs mer här

Certifierade via Byggkeramikrådet för våtrumsarbeten

byggkeramikradet